NIEUWS

REGELMATIG EXPOSEERT TOON OOMEN DELEN VAN ZIJN COLLECTIE IN BINNEN- EN BUITENLAND.

RECENTELIJKE ACTIVITEITEN:

IN JUNI 2016 EXPOSEERDEN TOON EN MARIËTTE OOMEN ENKELE MAANDEN IN DE 19 ‘ETALAGES’ VAN HET PAND ‘DE BEELDENAAR’ IN BREDA 26 SCHILDERIJEN.

HET PAND ‘DE BEELDENAAR’ IS GELEGEN OP DE HOEK VAN DE KEIZERSTRAAT EN NONNENVELD IN HET CENTRUM VAN BREDA. HET IS EEN UNIEK PROJECT OMDAT HET EEN VOORBEELD IS, HOE EEN LEEGSTAND-PAND MET EEN NEGATIEVE, DOODSE UITSTRALING WORDT OMGETOVERD TOT EEN BUITEN-EXPOSITIE WAARBIJ HET EEN PLEZIER IS OM ER LANGS TE WANDELEN.

IN DECEMBER 2016 VOND DE PRESENTATIE PLAATS VAN HET NIEUWE BOEK VAN TOON OOMEN “CURSIEFJES DEEL 2” IN BOEKHANDEL VAN KEMENADE EN HOLLAERS, GINNEKENWEG 52-54, BREDA.

OP 15 EN 17 APRIL 2017 WAS ER EEN EXPOSITIE VAN OLIEPASTELS DIE TOON OOMEN DE LAATSTE VIJF JAAR GEMAAKT HEEFT ‘EN PLEIN AIR’ IN DE LUBERON/PROVENCE. DE EXPOSITIE VINDT PLAATS IN DE VAN GOGHKAMER VAN HET VAN GOGHHUIS, MARKT 27 TE ZUNDERT.

TOON OOMEN VERZORGT OOK LEZINGEN OVER HET GEBIED TUSSEN ARCHITECTUUR, MUZIEK EN SCHILDERKUNST. EVENTUEEL OMLIJST MET MUZIEK VAN PIANIST FRANK ANTENS.

IN HET VOORJAAR VAN 2018 EXPOSEERT TOON OOMEN OLIEPASTELS EN TEKENINGEN IN “HET STROOMHUIS” IN NEERIJNEN

MEER INFORMATIE OVER BOVENSTAANDE EXPOSITIES, LEZINGEN OF PUBLICATIES IS TE VERKRIJGEN VIA TOON.OOMEN@HETNET.nl .